torsdag den 14. april 2016

Vietnamesisk Kyllingesalat med Spidskål og Lime




Super sund mad med masser af vitaminer og god smag. Server med ris eller et stykke brød.

Vietnamesisk Kyllingsalat med Spidskål og Lime til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebrystfileter
½ spsk. olie
salt og peber

2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
½ spsk. sukker

½ spidskål, fintsnittet
1 agurk, kernerne ud og skiver
2 gulerødder, groftrevne
1 håndfyld mynte, grofthakket
1 bakke koriander, grofthakket
1 rød chili, finthakket
10 g. sesamfrø

Fremgangsmåde:

1. Steg kyllingen i olie, krydr med salt og peber og lad den køle af.

2. Rør limesaft, fiskesauce og sukker sammen. 

3. Bland kål, agurk, gulerod, mynte, koriander og chili. Rør dressingen i.

4. Skær kyllingen i tern og vend i salaten. 

5. Anret salaten på to tallerkener og drys med sesamfrø. Server.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar