Ikke alle retter egner sig lige godt til fotos, og derfor prøver jeg mig for tiden frem med ingrediensbrætter.
Kylling i Forårsfrikasse til 2 personer
Ingredienser:
1 spsk. olie
1 lille løg, finthakket
250 g. kyllingebryst, strimler
300 g. små kartofler, halve
2 gulerødder, skiver
1½ dl. hønsebouillon
150 g. bønner, halverede
250 g. asparges, snitter
½ citron
1 potte persille, finthakket
1 dl. creme fraiche 5 %
1 tsk. maizena
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løg og kylling 5 min i olie.
2. Tilsæt kartofler og gulerødder og steg 5 min mere.
3. Tilsæt bouillon, bring i kog og lad retten koge 15 min.
4. Tilsæt bønner og asparges og kog 3 min.
5. Rør maizena i creme fraice og rør det i retten. Varm igennem og jævn evt. med mere maizena.
6. Rør persille i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar