onsdag den 29. juni 2016

Pasta med Asparges og Røget Laks




Røget laks kan bruges til meget andet end en god frokost og en lakserulle. Det kan sagtens indgå i aftensmaden. 

Pasta med Asparges og Røget Laks til 2 personer


Ingredienser:

½ spsk. olie
4 forårsløg, tynde skiver
½ dl. hvidvin
1 dl. creme fraiche rørt m. 1 tsk. mel
1 knsp. muskat
salt og peber
½ potte dild, fintsnittet
2 spsk. citronsaft
100 g. edamamebønner
100 g. pasta, gerne fuldkorn
150 g. asparges, i snitter
100 g. røget laks i strimler

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen.

2. Steg forårsløg i olie 1 minut.

3. Tilsæt vin og kog til det er halveret. 

4. Tilsæt creme fraiche og muskat og krydr med salt og peber. Kog igennem. 

5. Tilsæt det meste af dilden og citronsaft og sæt til side.

6. Tilsæt asparges og edamamebønner til pastaen de sidste 3 minutter. Hæld vandet fra og gem lidt. Lad pastaen dryppe af.

7. Vend pasta med sauce og laks og tilsæt lidt vand til konsistensen er god. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar