søndag den 7. august 2016

Persillefrikadeller med Sommergrønt





Frikadeller med dejlig smag af persille og sprøde, friske grøntsager. Spis retten med frisk pasta eller nyopgravede kartofler med persilledrys.


Persillefrikadeller med Sommergrønt til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket svinekød
½ æg
salt og peber
2 spsk. rasp
½ dl. mælk
½ potte persille, hakket
1 fed hvidløg, presset
olie til stegning

½ bundt nye gulerødder med top, i bjælker
½ bundt radiser, i bjælker
100 g. ærter
½ potte persille, hakket
½ potte purløg, hakket
1 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft
salt og peber

250 g. frisk pasta, gerne fuldkorn (eller nye kartofler)

Fremgangsmåde:

1. Rør hakket kød med æg, salt, peber, hvidløg og rasp. Rør mælk i til konsistensen er passende.

2. Rør persillen i, form 6 frikadeller og steg dem i olie.

3. Kog gulerødderne i lidt vand ca. 5 min. Tilsæt radiser og ærter og kog 1 min mere. 

4. Rør olivenolie og citronsaft sammen og smag til med salt og peber. 

5. Rør afdryppede grøntsager sammen med oliedressingen, persille og purløg.

6. Server frikadellerne med grøntsager og friskkogt pasta. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar