mandag den 15. august 2016

Svinekoteletter med Spidskål i Rygeostcreme




Spidskål får en meget sommerlig smag, når det røres op med rygeost og saltede mandler. Her serveret til en svinekotelet, men den kan sagtens erstattes af en steak eller et stykke kylling.

Svinekoteletter med Spidskål i Rygeostcreme til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter
salt og peber
olie til stegning

½ spidskål, fintsnittet
½ spsk. olie
100 g. ærter
½ bdt. radiser, tynde skiver
75 g. rygeost
75 g. creme fraiche
½ potte purløg, fintklippet
1 spsk. citronsaft
salt og peber
25 g. saltmandler, grofthakkede

Fremgangsmåde:

1. Steg spidskål i olie til den lige falder sammen. Hæld kålen ud på en tallerken og lad den køle af.

2. Rør rygeost sammen med creme fraiche, citronsaft og halvdelen af purløg. Smag til med salt og peber.

3. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i olie.

4. Rør spidskål, ærter, radiser og rygeostdressing sammen og anret på to tallerkener. Drys med purløg og saltmandler.

5. Server spidskålen med svinekoteletter og f.eks. stegte kartofler. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar