fredag den 16. september 2016

Frikadeller med Lun Rødbedesalat




Frikadeller kan de fleste lide, og de er nemme at variere tilbehøret til. I denne omgang er de serveret med en smagfuld rødbedesalat og godt brød.

Frikadeller med Lun Rødbedesalat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket svinekød
salt og peber
1 lille løg, finthakket
2 spsk. mel
½ æg
½ dl. mælk
olie til stegning

400 g. rødbeder, skrællet og i både
1 spsk. olie
salt
1 spsk. citronsaft
50 g. feta i tern
25 g. ristede pinjekerner
1 håndfuld basilikum, hakket

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Vend rødbederne med olie, salt og citronsaft og bag dem 45 min ved 200 grader. 

2. Rør hakket kød med salt og peber og rør løg, rasp og æg i. Tilsæt mælk til konsistensen er god.

3. Form 6 frikadeller og steg dem i olie.

4. Vend frikadellerne med feta, pinjekerner og basilikum og server med frikadeller og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar