mandag den 19. september 2016

Æggekage med Squash og Majs




Æggekage er rigtig god vegetarmad. Æggene mætter godt og der er mange muligheder for at variere fyldet og bruger resterne i køleskabet.

Æggekage med Squash og Majs til 2 personer


Ingredienser:

1 dl. mælk
½ spsk. maizena
2 æg
salt og peber

200 g. majs
1 lille squash i tern
1 tsk. olie
½ håndfuld timian, hakket
100 g. cherrytomater, halve

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Rør mælk og maizena sammen og pisk æggene i. Krydr med salt og peber.

2. Steg squash og majs i olie på en pande og krydr med salt, peber og timian.

3. Læg grøntsagerne i et smurt ovnfast fad og hæld æggemassen over.

4. Læg tomaterne ovenpå æggekagen og sæt den i ovnen 20 min ved 200 grader til den er helt stivnet.

5. Server med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar