onsdag den 21. september 2016

Stegt Torsk med Æble-Agurkesalat




Vi bør have fisk to gange om ugen, og det prøver jeg at leve op til for tiden, så I kan se frem til mere fisk på bloggen. Her et stykke helt almindeligt stegt torsk med en lækker frisk salat til.

Stegt Torsk med Æble-Agurkesalat til 2 personer


Ingredienser:
2 stykker torskefilet
olie til stegning

1 spsk. citronsaft
1 spsk. olie
salt og peber
2 æbler, i tynde både
1 agurk, i tynde aflange strimler, f.eks. med en skrællekniv
1 potte dild, klippet

200 g. groft brød

Fremgangsmåde:

1. Rør citronsaft og olie sammen og krydr med salt og peber.

2. Bland æbler og agurk og vend dressingen i. Vend dild i.

3. Krydr fisken med salt og peber og steg den i olie 2-3 min på hver side. Server med salat og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar