mandag den 12. september 2016

Koteletter og Porrer i Fad




Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce. Få ingredienser og masser af smag.

Koteletter og Porrer i Fad til 2 personer


Ingredienser:

2 svinekoteletter
½ spsk. olie
2 porrer, tynde skiver
1 dl. grønsagsbouillon
salt og peber
2½ dl. mornaysauce

100 g. fuldkornspasta
1/4 potte basilikum, grofthakket

Fremgangsmåde:

1. Brun koteletterne i olie og krydr med salt og peber.

2. Læg porrerne i et ovnfast fad og hæld bouillon over. Krydr med salt og peber.

3. Læg koteletterne over porrerne og hæld mornaysauce øverst.

4. Sæt i ovnen 25-30 min ved 175 grader. Kog imens pastaen.

5. Server koteletter og porrer med pasta og et drys basilikum. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar