Koteletter i fad er normalt noget med tomatflødesauce og champignoner, men i denne version er koteletterne i fad med porre og mornaysauce. Få ingredienser og masser af smag.
Koteletter og Porrer i Fad til 2 personer
Ingredienser:
2 svinekoteletter
½ spsk. olie
2 porrer, tynde skiver
1 dl. grønsagsbouillon
salt og peber
2½ dl. mornaysauce
100 g. fuldkornspasta
1/4 potte basilikum, grofthakket
Fremgangsmåde:
1. Brun koteletterne i olie og krydr med salt og peber.
2. Læg porrerne i et ovnfast fad og hæld bouillon over. Krydr med salt og peber.
3. Læg koteletterne over porrerne og hæld mornaysauce øverst.
4. Sæt i ovnen 25-30 min ved 175 grader. Kog imens pastaen.
5. Server koteletter og porrer med pasta og et drys basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar