onsdag den 29. marts 2017

Fyldte Squash med Oksekød og Revet Mozzarella





Man behøver ikke være et barn for at synes om børnefavoritter som kødsauce og pizza. Her er squash fyldt med kødsauce og drysset med revet ost. Tilbehøret ligner pommes frites og kan serveres med ketchup og remoulade, hvis det skal være lidt fastfood agtigt.


Fyldte Squash mmed Oksekød og Revet Mozzarella til 2 personer


Ingredienser:

2 squash
1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk. olie
200 g. hakket oksekød
1 håndfuld basilikum, hakket
2 dl. færdigkøbt tomatsauce
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. tørret rosmarin
salt og peber
50 g. revet mozzarella

400 g. kartofler, både
1 spsk. olievenolie
salt og peber
½ tsk. tørret rosmarin

Fremgangsmåde:

1. Vend kartoffelbåde i olie og krydr med salt, peber og rosmarin. Læg dem i et ovnfast fad og bag 40 min ved 200 grader.

2. Halver squash på langs og skrab den bløde kerne ud med en teske. Læg squash i et ovnfast fad.

3. Steg løg og hvidløg 3-4 min i olie.

4. Tilsæt kødet og steg til det er brunet.

5. Tilsæt basilikum, tomatsauce, oregano og rosmarin og kog igennem ca. 5 min. Krydr med salt og peber.

6. Fordel fyldet i de udskrabede squash og drys med ost. Sæt i ovnen de sidste 20 min af kartoflernes tid. 

7. Server fyldte squash med et drys hakket basilikum, ovnkartofler, ketchup og en skål salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar