torsdag den 2. marts 2017

Laks i Baconsvøb og Grøntsager med Basilikumdressing





Når al maden kan laves i et enkelt fad i ovnen, er der god tid til at få ryddet op i køkkenet inden spisetid. Og så er det næsten som om opvasken tager sig selv.

Laks i Baconsvøb og Grøntsager med Basilikumdressing til 2 personer


Ingredienser:

2 laksefileter uden skind
4 skiver bacon
salt og peber

300 g. kartofler, både
2 rødløg, både
2 peberfrugter, strimler
1 squash, skiver
olie
salt og peber

1½ dl. creme fraiche
½ spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, snittet
salt og peber

Ingredienser:

1. Læg kartofler i et ovnfast fad, vend med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt i ovnen 15 min ved 225 grader.

2. Krydr med laksen med salt og peber og vikl 2 skiver bacon om hver. 

3. Rør creme fraiche med citronsaft og basilikum og krydr med salt og peber.

4. Vend grøntsagerne sammen med kartoflerne og læg laksestykkerne ovenpå. Sæt i ovnen 15 min.

5. Server kartofler og grøntsager med laks og basilikumdressing.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar