Når al maden kan laves i et enkelt fad i ovnen, er der god tid til at få ryddet op i køkkenet inden spisetid. Og så er det næsten som om opvasken tager sig selv.
Laks i Baconsvøb og Grøntsager med Basilikumdressing til 2 personer
Ingredienser:
2 laksefileter uden skind
4 skiver bacon
salt og peber
300 g. kartofler, både
2 rødløg, både
2 peberfrugter, strimler
1 squash, skiver
olie
salt og peber
1½ dl. creme fraiche
½ spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, snittet
salt og peber
Ingredienser:
1. Læg kartofler i et ovnfast fad, vend med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt i ovnen 15 min ved 225 grader.
2. Krydr med laksen med salt og peber og vikl 2 skiver bacon om hver.
3. Rør creme fraiche med citronsaft og basilikum og krydr med salt og peber.
4. Vend grøntsagerne sammen med kartoflerne og læg laksestykkerne ovenpå. Sæt i ovnen 15 min.
5. Server kartofler og grøntsager med laks og basilikumdressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar