fredag den 28. april 2017

Blomkålspande med Svinekød, Kikærter og Spinat




Hurtig fredagsmad med masser af vitaminer. I min kasse fra aarstiderne.dk var blandt andet blomkål og spinat, så jeg lavede denne lækre ret. Opskriften er også aarstidernes.

Blomkålspande med Svinekød, Kikærter og Spinat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. svinekød i tern
1 spsk. olie
1 fed hvidløg, hakket
1 ds. kikærter, skyllede
½ blomkål, små buketter
150 g. grofthakket spinat
1 hjertesalat, snittet
½ potte persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Brun svinekødet kort i olie på en stor pande.

2. Tilsæt blomkål og steg 6-8 min til blomkålen er næsten mør.

3. Tilsæt spinat og kikærter og steg til spinaten er faldet sammen og kikærterne er gennemvarme. Smag til med salt og peber.

4. Anret snittet salat på to tallerkener og fyld kødretten ovenpå. Drys persille øverst og server.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar