Paella er for de fleste af os en særlig ret, som vi kun får, når vi er på sommerferie i Spanien. Man kan sagtens lave en paella selv, men den traditionelle er temmelig omstændig. Her får I en opskrift på en nemmere og langt sundere version, der er velegnet til en helt almindelig hverdagsaften.
Hverdags-paella til 2 personer
Ingredienser:
1 bdt. forårsløg, fintsnittet
1 peberfrugt, små tern
1 spsk. olie
125 g. basmatiris
4 dl. bouillon
½ tsk. gurkemeje
125 g. ærter
200 g. rejer, afdryppede
salt og peber
½ potte purløg, snittet
1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde:
1. Steg forårsløg og peberfrugt blødt i olie.
2. Tilsæt ris og gurkemeje og steg kort. Tilsæt bouillon, bring i kog og lad det simre under låg ca. 10 min.
3. Tilsæt ærter og rejer og varm kort igennem. Smag til med salt og peber.
4. Anret i to skåle, dryp med citronsaft og drys med purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar