fredag den 7. april 2017

Kanelsnegle




Alle kan lide kanelsnegle, så det er den sikre kage til brunch eller kaffen. Og de er nemme at bage.

Kanelsnegle, 16 stk


Ingredienser:

50 g. gær
1½ dl. mælk
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
100 g. blødt smør
ca. 350 g. mel

100 g. blødt smør
100 g. brun farin
1 spsk. kanel

100 g. flormelis
1 spsk. vand

Fremgangsmåde:

1. Rør gæren ud i mælk og tilsæt sukker, salt, æg og smør.

2. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt. 

3. Lad dejen hæve tildækket og lunt 1 time.

4. Rør smør, farin og kanel sammen. Det er nemmest i en el-mikser.

5. Rul dejen ud til 30 x 50 cm., smør kanelsmørret på og rul sammen. Skær i 16 skiver og læg på bagepapir på en bageplade. Tryk dem evt. lidt flade. Hæver lunt og tildækket 2o min.

6. Bag sneglene 15-20 min ved 225 grader og lad dem køle af.

7. Rør flormelis og vand sammen og pynt sneglene med glasur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar