fredag den 21. april 2017

Skinkeschnitzel med Sommersalat




Sommersalaten kan sådan ses serveres til det meste, men her er det til en skinkeschnitzel med bløde løg og ovnstegte kartofler. 

Skinkeschnitzel med Sommersalat til 2 personer


Ingredienser:

2 skinkeschnitzler
salt og peber
olie til stegning
1 stort løg, både
1 tsk. tørret timian

1 hjertesalat, snittet groft
125 g. jordbær, skiver
100 g. ærter
½ agurk, skiver
25 g. mandelsplitter
salt
25 g. tørrede abrikoser, strimler
½ bdt. basilikum, grofthakket

1 spsk. olie
1 tsk. flydende honning
1 tsk. hvid balsamico
salt og peber

400 g. små kartofler, kvarte
olie
salt, peber og paprika

Fremgangsmåde:

1. Vend kartoflerne i olie og krydderier og læg dem i et ovnfast fad. Sæt i ovnen 30 min ved 200 grader.

2. Steg løgene bløde i olie og krydr med salt, peber og timian.

3. Steg skinkeschnitzlerne i olie til de er netop møre og krydr med salt og peber.

4. Bland hjertesalat, agurk, ærter, jordbær og abrikoser.

5. Rør olie, balsamico og honning sammen og krydr med salt og peber. Vend i salaten.

6. Rist mandlerne med lidt salt på en tør pande.

7. Anret salaten i en pæn skål og pynt med mandler og basilikum. Server med kartofler, skinkeschnitzler og bløde løg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar