fredag den 19. maj 2017

Gratineret Pasta med Spinat og Pinjekerner





Kødfri pastaret med spinat til en sund og velsmagende hverdagsaften.

Gratineret Pasta med Spinat og Pinjekerner til 2 personer


Ingredienser:

150 g. pasta, gerne fuldkorn
1 fed hvidløg, hakket
1 løg, hakket
300 g. spinat, skyldet og afdryppet
½ spsk. olie
1 ds. hakkede tomater
salt og peber
1 tsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum
25 g. pinjekerner
100 g. revet ost

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand og lad den dryppe af.

2. Steg løg og hvidløg kort i olie.

3. Tilsæt hakkede tomater og kog 5 min uden låg.

4. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med citronsaft, salt og peber.

5. Rør basilikum og pasta i og hæld i et ovnfast fad.

6. Drys med ost og pinjekerner og gratiner 5-10 min ved 200 grader til ost og pinjekerner er gyldent. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar