søndag den 21. maj 2017

Kartoffelsalat med Grillet Squash og Feta



Salat er rigtig sommermad, og det kan varieres i det uendelige. Jeg serverede denne kartoffelsalat til et stykke varmrøget laks - desværre regnede det, ellers havde det været perfekt på altanen.

Kartoffelsalat med Grillet Squash og Feta til 2 personer


Ingredienser:

400 g. små nye kartofler,
½ hoved broccoli, små buketter
1½ dl. nybælgede ærter (eller optøede fra frost)
1 lille squash, skiver
olie til stegning
½ bakke salatblade
100 g. feta i tern

½ citron, saften
1 spsk. olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne 10-12 min i letsaltet vand til de er møre. Køl straks af i koldt vand.

2. Kog broccoli 3 min i letsaltet vand. Køl straks af i koldt vand.

3. Steg squash i olie til skiverne er gyldne på begge sider. Køl af på en tallerken.

4. Skyld og anret salatblade på et stort fad. Anret kartofler, broccoli, ærter og squash herover. Anret feta øverst.

5. Rør citronsaft og olie sammen og krydr med salt og peber.

6. Dryp dressingen over salaten og server til f.eks. varmrøget laks, stegt kylling eller en god bøf.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar