Sund og sommerlig madpakke.
Quinoasalat med Asparges og Kylling til 3 personer/dage
Ingredienser:
120 g. quinoa
3 æg
1½ spsk. olivenolie
½ citron
salt og peber
250 g. asparges, snitter
½ bdt. forårsløg, snittet
150 g. stegt kylling i tern
½ bakke salatblade, skyllet
½ potte dild, snittet
Fremgangsmåde:
1. Kog quinoa i letsaltet vand ca. 15 min.
2. Rør olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen.
3. Hæld vandet fra quinoa og vend den i citronolien. Sæt den på køl og køl helt af.
4. Kog æggene 7-8 min og køl af.
5. Bland quinoa med kylling, forårsløg og asparges og anret i plastbøtter med salat, æg og dild.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar