mandag den 22. maj 2017

Quinoasalat med Asparges og Kylling



Sund og sommerlig madpakke.

Quinoasalat med Asparges og Kylling til 3 personer/dage


Ingredienser:

120 g. quinoa
3 æg
1½ spsk. olivenolie
½ citron
salt og peber
250 g. asparges, snitter
½ bdt. forårsløg, snittet
150 g. stegt kylling i tern 
½ bakke salatblade, skyllet
½ potte dild, snittet

Fremgangsmåde:

1. Kog quinoa i letsaltet vand ca. 15 min. 

2. Rør olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen.

3. Hæld vandet fra quinoa og vend den i citronolien. Sæt den på køl og køl helt af.

4. Kog æggene 7-8 min og køl af.

5. Bland quinoa med kylling, forårsløg og asparges og anret i plastbøtter med salat, æg og dild.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar