Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god.
Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer
Ingredienser:
½ svinemørbrad, tern
½ spsk. olie
½ spsk. rød karrypasta
½ bdt. forårsløg, snitter
4 gulerødder, skiver
1 rød peber, strimler
3 dl. kokosmælk
½ bouillonterning
salt og peber
evt. lidt maizena
400 g. store kartofler (gerne bagekartofler), tern
4 gulerødder, skiver
1 spsk. smør
1/4 potte persille, groft hakket
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kartofler og gulerødder i usaltet vand 15-20 min til det hele er mørt.
2. Steg kød og karrypasta i olie til kødet er brunet.
3. Tilsæt forårsløg, gulerødder og peberfrugt og steg kort.
4. Tilsæt kokosmælk og bouillonterning og kog uden låg 10-15 min.
5. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser. Rør smør og persille i og krydr med salt og peber.
6. Smag saucen til med salt og peber og jævn den evt. med lidt maizena. Server med kartoffelmos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar