onsdag den 21. juni 2017

Chokoladesnitter med Kokostop





En dejligt tung chokoladekage med lækker kokos på toppen - en noget utraditionel drømmekagevariant.

Chokoladesnitter med Kokostop, 30 stykker


Ingredienser:

6 æg
600 g. sukker
300 g. mel
2 dl. kakao
et nip salt
250 g. smeltet smør

75 g. smør
2 dl. piskefløde
125 g. sukker
1½ dl. sirup
200 g. kokosmel

Fremgangsmåde:

1. Pisk æg og sukker luft og skummende.

2. Tilsæt mel, kakao og salt og pisk.

3. Tilsæt smørret lidt ad gangen og pisk godt.

4. Hæld kagen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag 20-25 min ved 200 grader.

5. Smelt smør, piskefløde, sukker og sirup i en gryde og rør kokosmel i.

6. Fordel fyldet på kagen og bag 15 min mere til kagen er gylden på toppen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar