En dejligt tung chokoladekage med lækker kokos på toppen - en noget utraditionel drømmekagevariant.
Chokoladesnitter med Kokostop, 30 stykker
Ingredienser:
6 æg
600 g. sukker
300 g. mel
2 dl. kakao
et nip salt
250 g. smeltet smør
75 g. smør
2 dl. piskefløde
125 g. sukker
1½ dl. sirup
200 g. kokosmel
Fremgangsmåde:
1. Pisk æg og sukker luft og skummende.
2. Tilsæt mel, kakao og salt og pisk.
3. Tilsæt smørret lidt ad gangen og pisk godt.
4. Hæld kagen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag 20-25 min ved 200 grader.
5. Smelt smør, piskefløde, sukker og sirup i en gryde og rør kokosmel i.
6. Fordel fyldet på kagen og bag 15 min mere til kagen er gylden på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar