fredag den 4. august 2017

Farserede Peberfrugter



Billedet blev desværre ikke så prangende i farten, men lad dig ikke snyde. Disse peberfrugter er fyldt med en blød og lækker fars af oksekød, squash og hytteost - ikke som de stenhårde okseklumper fra 80'erne. 

Farserede Peberfrugter til 2 personer


Ingredienser:

½ squash, revet
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
200 g. hakket oksekød
100 g. hytteost (undlad de fedtfattige under 4 %)
½ dl. rasp
1 tsk. tørret timian
salt og peber
2 store peberfrugter, halverede og rensede

2 dl. creme fraiche
½ bdt. dild, hakket
salt og peber
½ spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:

1. Rør squash, løg, hvidløg, kød, hytteost, rasp og timian sammen. Krydr med salt og peber.

2. Fyld farsen i peberfrugterne og sæt dem i et ovnfast fad. Bag 40 min ved 200 grader.

3. Rør creme fraiche med dild og citronsaft og smag til med salt og peber. 

4. Server peberfrugterne med dressing og f.eks. couscous. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar