lørdag den 5. august 2017

Tortilla med Oksekød og Masser af Grønt



Her får I noget af en familie-klassiker. Mange familier er faldet for de mexicanske smagsoplevelser, og I får her en lynhurtig version, der egner sig perfekt til en helt almindelig hverdagsaften. 

Tortilla med Oksekød og Masser af Grønt til 2 personer


Ingredienser:

1 lille løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
½ spsk. olie
200 g. hakket oksekød
½ tsk. spidskommen
½ tsk. koriander
½ tsk. paprika
½ tsk. stærk chilisauce
salt og peber

½ salathoved, snittet
2 tomater, skiver
100 g. majs, optøede
1 stor avocado, skiver
50 g. revet cheddar

1 dl. creme fraiche
1 spsk. ketchup
1 tsk. stærk chilisauce
½ tsk. honning
salt og peber

2 store tortillas, gerne fuldkorn

Fremgangsmåde:

1. Steg løg og hvidløg i olie ca. 1 min. Tilsæt kødet og steg til det er brunt.

2. Tilsæt spidskommen, koriander, chilisauce, salt og peber og steg kort.

3. Pak tortillas i stanniol og varm i ovnen eller på brødristeren.

4. Rør creme fraiche m. ketchup, chilisauce og honning og smag til med salt og peber.

5. Smør tortillas med dressing og top med grøntsager, kød og ost. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar