torsdag den 17. august 2017

Hakkebøf med Pastasalat og Grillet Squash



Hverdagsmad som hele familien kan lide.

Hakkebøf med Pastasalat og Grillet Squash til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød
salt og peber
1 squash, i kvarte på langs
olie til stegning

100 g. pasta, gerne fuldkorn
250 g. cherrytomater, halve eller kvarte
100 g. majs
2 forårsløg, snittet
½ potte purløg, klippet

1 spsk. olivenolie
½ spsk. vineddike
1 tsk. flydende honning
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand, hæld vandet fra og afkøl med det samme i koldt vand. Dryp godt af.

2. For kødet til to hakkebøffer og krydr med salt og peber. Steg bøffer og squash i olie ca. 10 min i alt.

3. Bland pasta, tomater, majs og forårsløg. 

4. Rør olivenolie, vineddike og honning sammen og krydr med salt og peber.Vend i salaten.

5. Server bøffer med squash og pastasalat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar