Pita med Aubergineboller til 2 personer
Ingredienser:
1 stor aubergine, tern
2 fed hvidløg, presset
½ dl. hakket persille
½ tsk. spidskommen
salt og peber
ca. ½ dl. rasp
olie til stegning
125 g. cherrytomater, halve
½ agurk, tern
1 hjertesalat, snittet
2 dl. yoghurt naturel
½ dl. hakket persille
salt og peber
2-4 pitabrød, gerne fuldkorn
Fremgangsmåde:
1. Kog auberginetern 20 min, hæld vandet fra og mos dem med en kartoffelmoser eller en gaffel.
2. Rør aubergine sammen med hvidløg, persille, spidskommen, salt og peber. Rør rasp i til konsistensen er som en frikadellefars.
3. Form flade boller med en våd ske og en våd håndflade og steg i olie ca. 5 min på hver side.
4. Rør en dressing af yoghurt, persille, salt og peber og lun pitabrødene.
5. Fyld pitabrød med salat, tomat, agurk, aubergineboller og dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar