Rejesalat med Avocado, Kartofler og Bagte Grøntsager til 2 personer
Ingredienser:
300 g. kartofler
200 g. grønne bønner
4 store gulerødder, bjælker
1 stor avocado, skiver
200 g. rejer
1 potte dild
olivenolie
limesaft
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Kog kartoflerne 6-8 min i letsaltet vand. Sluk for blusset og lad dem trække yderligere 6-8 min.
2. Vend både bønner og gulerødder i olie, salt og peber og læg dem adskilt på en bageplade. Bag ca. 20 min ved 200 grader luftvarme, hvis du har det. Vend dem undervejs.
3. Skær kartoflerne i tern og læg dem i hjørnet af to skåle.
4. Læg bønner, gulerødder og avocado i skålene - adskilt.
5. Dryp med olivenolie og limesaft og fordel rejer og dild herover.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar