mandag den 7. august 2017

Rejesalat med Avocado, Kartofler og Bagte Grøntsager




Nogle gange skal det bare gå rigtig hurtigt med aftensmaden, og det kan det gøre på mange andre måder end rugbrødsmadderne. Denne ret er på bordet på 30 min og der er en hel del ventetid som kan bruges på opvask, madpakker osv. Lav tilmed en stor portion så der er til en ekstra dag eller til de nævnte madpakker.

Rejesalat med Avocado, Kartofler og Bagte Grøntsager til 2 personer


Ingredienser:

300 g. kartofler
200 g. grønne bønner
4 store gulerødder, bjælker
1 stor avocado, skiver
200 g. rejer
1 potte dild
olivenolie
limesaft
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne 6-8 min i letsaltet vand. Sluk for blusset og lad dem trække yderligere 6-8 min.

2. Vend både bønner og gulerødder i olie, salt og peber og læg dem adskilt på en bageplade. Bag ca. 20 min ved 200 grader luftvarme, hvis du har det. Vend dem undervejs.

3. Skær kartoflerne i tern og læg dem i hjørnet af to skåle. 

4. Læg bønner, gulerødder og avocado i skålene - adskilt.

5. Dryp med olivenolie og limesaft og fordel rejer og dild herover. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar