tirsdag den 15. august 2017

Wok med Nudler og Røget Tofu




En dejlig vegansk hverdagswok med en røget smag fra tofuen. En god mulighed for at tømme grøntsagsskuffen. 

Wok med Nudler og Røget Tofu til 2 personer


Ingredienser:

200 g. røget tofu (fås I aldi), i tern
125 g. nudler, gerne fuldkorn
1 spsk. olie
150 g. grønkål eller spinat, hakket
4 forårsløg, snittet
2 store gulerødder, tern
½ broccoli, små buketter
½ dl. sojasauce
1 tsk. chilisauce

Fremgangsmåde:

1. Kog nudlerne i letsaltet vand. Dryp af og klip dem i mindre stykker med en stor saks.

2. Steg grønkål, forårsløg, gulerødder og broccoli til det hele er mørt.

3. Tilsæt tofu, sojasauce og chilisauce og varm godt igennem.

4. Vend nudlerne i, smag til  og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar