En dejlig vegansk hverdagswok med en røget smag fra tofuen. En god mulighed for at tømme grøntsagsskuffen.
Wok med Nudler og Røget Tofu til 2 personer
Ingredienser:
200 g. røget tofu (fås I aldi), i tern
125 g. nudler, gerne fuldkorn
1 spsk. olie
150 g. grønkål eller spinat, hakket
4 forårsløg, snittet
2 store gulerødder, tern
½ broccoli, små buketter
½ dl. sojasauce
1 tsk. chilisauce
Fremgangsmåde:
1. Kog nudlerne i letsaltet vand. Dryp af og klip dem i mindre stykker med en stor saks.
2. Steg grønkål, forårsløg, gulerødder og broccoli til det hele er mørt.
3. Tilsæt tofu, sojasauce og chilisauce og varm godt igennem.
4. Vend nudlerne i, smag til og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar