Fyldte bagte kartofler kan både spises som tilbehør til f.eks. frikadeller eller som en selvstændig ret med en salat til.
Bagte Kartofler med Bønnefyld til 2 personer
Ingredienser:
2 bagekartofler
1 ds. bønner eller kikærter
1/2 tsk. spidskommen
1/2 tsk. koriander
2 spsk. finthakket persille
1 dl. græsk yoghurt/sojayoghurt
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Bag kartoflerne 1-1,5 time ved 200 grader til de er møre i midten. Lad dem køle ti min.
2. Skyld og dræn bønnerne og findel dem i en minihakker. Rør spidskommen, koriander og persille i.
3. Halver kartoflerne og skrab det meste af indmaden ud. Mos det og rør det i bønnerne.
4. Rør yoghurt i og krydr med salt og peber.
5. Fordel fyldet i de tomme kartoffelskaller og bag 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar