mandag den 25. september 2017

Bagte Kartofler med Bønnefyld




Fyldte bagte kartofler kan både spises som tilbehør til f.eks. frikadeller eller som en selvstændig ret med en salat til. 

Bagte Kartofler med Bønnefyld til 2 personer


Ingredienser:

2 bagekartofler 
1 ds. bønner eller kikærter
1/2 tsk. spidskommen
1/2 tsk. koriander
2 spsk. finthakket persille
1 dl. græsk yoghurt/sojayoghurt
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bag kartoflerne 1-1,5 time ved 200 grader til de er møre i midten. Lad dem køle ti min.

2. Skyld og dræn bønnerne og findel dem i en minihakker. Rør spidskommen, koriander og persille i.

3. Halver kartoflerne og skrab det meste af indmaden ud. Mos det og rør det i bønnerne.

4. Rør yoghurt i og krydr med salt og peber.

5. Fordel fyldet i de tomme kartoffelskaller og bag 15 min. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar