lørdag den 21. oktober 2017

Krydrede Kyllingebøffer med Grøntsager i Kokosmælk




Et alternativ til frikadeller og hakkebøffer med et asiatisk touch.

Krydrede Kyllingebøffer med Grøntsager i Kokosmælk til 2 personer


Ingredienser:

250 g. hakket kylling
½ spsk. revet ingefær
1 spsk. sød chilisauce
½ spsk. sojasauce
2 spsk. rasp 

250 g. gulerødder, tynde skiver
1 chili, tynde skiver
1 pak choi, strimler
1 lille dåse kokosmælk, gerne light
½ lime, revet skal og saft

Lidt hakket koriander

Desuden: salt, peber og olie til stegning

Fremgangsmåde:

1. Rør hakket kylling med ingefær, chilisauce, rasp og sojasauce, krydr med peber. 

2. Steg gulerødder og chili i lidt olie 2-3 min. 

3. Form 2 bøffer af kødet og steg i olie ca. 5 min på hver side. 

4. Tilsæt kokosmælk, limeskal og limesaft, bring i  kog og kog 4 min. 

5. Læg pak choi i kokosmælken og kog 3-4 min til kålen er mør. 

6. Server kyllingebøffer med grøntsager drysset med koriander og f.eks. ris. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar