Et alternativ til frikadeller og hakkebøffer med et asiatisk touch.
Krydrede Kyllingebøffer med Grøntsager i Kokosmælk til 2 personer
Ingredienser:
250 g. hakket kylling
½ spsk. revet ingefær
1 spsk. sød chilisauce
½ spsk. sojasauce
2 spsk. rasp
250 g. gulerødder, tynde skiver
1 chili, tynde skiver
1 pak choi, strimler
1 lille dåse kokosmælk, gerne light
½ lime, revet skal og saft
Lidt hakket koriander
Lidt hakket koriander
Desuden: salt, peber og olie til stegning
Fremgangsmåde:
1. Rør hakket kylling med ingefær, chilisauce, rasp og sojasauce, krydr med peber.
2. Steg gulerødder og chili i lidt olie 2-3 min.
3. Form 2 bøffer af kødet og steg i olie ca. 5 min på hver side.
4. Tilsæt kokosmælk, limeskal og limesaft, bring i kog og kog 4 min.
5. Læg pak choi i kokosmælken og kog 3-4 min til kålen er mør.
6. Server kyllingebøffer med grøntsager drysset med koriander og f.eks. ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar