onsdag den 18. oktober 2017

Squash- og Spinatfrikadeller med Tomatsalat




Frikadellerne minder om små tykke pandekager med masser og squash og spinat. Gode til en kødfri dag.

Squash- og Spinatfrikadeller med Tomatsalat til 2 personer


Ingredienser:

1 squash, revet
150 g. spinat, smalle strimler
2 æg
50 g. mel
½ tsk. bagepulver

250 g. cherrytomater, halve eller kvarte
60 g. mozzarellakugler
½ tsk. sennep
½ spsk. æbleeddike
1 håndfuld basilikumblade

150 g. brød

Desuden: salt, peber, olie, olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Rør ½ tsk. salt i den revne squash og lad det stå 10 min.

2. Læg spinaten i en gryde med det vand der hænger ved og damp den til den falder sammen. Lad den køle lidt.

3. Vrid så meget væde du kan ud af den revne squash.

4. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Rør squash og spinat i. 

5. Bland mel og bagepulver og rør det i dejen. 

6. Steg 4 eller 6 frikadeller i olie 3-4 min. på hver side. 

7. Rør sennep sammen med eddike og ½ spsk. olivenolie. Krydr med salt og peber og vend tomaterne i.

8. Anret tomaterne i en skål med mozzarella og basilikumblade.

9. Server frikadellerne med tomatsalat og brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar