En lækker tærter med laks, forårsløg og friskost med urter. Den er nem at lave med en færdig tærtedej og smager godt som et let aftensmåltid.
Laksetærte med forårsløg til 3 personer
Ingredienser:
250 g. laksefilet, tern
2 bdt. forårsløg, snittet
½ spsk. olie
3 æg
150 g. friskost med urter
1 rulle tærtedej, gerne grov
½ citron, fintrevet skal
salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg forårsløg i olie 3-4 min. til de er møre.
2. Bred tærtedejen ud i en tærteform og læg forårsløg herpå.
3. Læg laksetern over forårsløg og drys citronskal øverst.
3. Pisk friskost og æg sammen og krydr med salt og peber. Fordel over fyldet i tærten.
4. Bag ca. 20 min ved 200 grader og server med en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar