torsdag den 5. oktober 2017

Pasta med Tomater, Champignon og Parmaskinke i Flødesauce





Pasta skaber altid glæde ved middagsbordet, og her er en dejlig version med fløde, basilikum, tomater og parmaskinke.

Pasta med Tomater, Champignon, Parmaskinke og Flødesauce til 2 personer


Ingredienser:

120 g. pasta
250 g. cherrytomater, halve
250 g. champignon, kvarte
2 fed hvidløg, hakket
1½ dl. madlavningsfløde
25 g. revet parmesan
50 g. parmaskinke eller anden lufttørret skinke
1 håndfuld basilikumblade

Derudover: olie, salt, peber, paprika

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg hvidløg kort i olie.

3. Tilsæt champignon og steg til de er gyldne.

4. Tilsæt tomater og svits kort.

5. Tilsæt fløde og kog igennem.

6. Tilsæt parmesan, skinke og basilikum og varm igennem. Smag til med paprika, salt og peber.

7. Vend pastaen i saucen og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar