mandag den 23. oktober 2017

Pasta med Svampesauce og Spejlæg




Hurtig vegetarmad, med masser af efterårs-smag.

Pasta med Svampesauce og Spejlæg til 2 personer


Ingredienser:

1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
500 g. svampe, strimler eller kvarte
2 dl. madlavningsfløde
125 g. pasta, gerne fuldkorn
2 æg
1 håndfuld hakket persille

Desuden: olie, salt, peber

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen i letsaltet vand.

2. Steg løg, hvidløg og svampe i olie til svampene er faldet sammen og gyldne.

3. Tilsæt fløde og kog igennem. Krydr med salt og peber.

4. Steg æggene til spejlæg i lidt olie og krydr med salt.

5. Tilsæt pastaen og det meste af persillen til pastaretten og server med spejlæg på toppen og et drys persille. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar