Hurtig vegetarmad, med masser af efterårs-smag.
Pasta med Svampesauce og Spejlæg til 2 personer
Ingredienser:
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakkede
500 g. svampe, strimler eller kvarte
2 dl. madlavningsfløde
125 g. pasta, gerne fuldkorn
2 æg
1 håndfuld hakket persille
Desuden: olie, salt, peber
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i letsaltet vand.
2. Steg løg, hvidløg og svampe i olie til svampene er faldet sammen og gyldne.
3. Tilsæt fløde og kog igennem. Krydr med salt og peber.
4. Steg æggene til spejlæg i lidt olie og krydr med salt.
5. Tilsæt pastaen og det meste af persillen til pastaretten og server med spejlæg på toppen og et drys persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar