tirsdag den 21. november 2017

Minestrone



Minestrone er en italiensk suppe med pasta og masser af grøntsager. Nogle gange er der også hvide bønner i. Grøntsagerne kan varieres i det uendelige.

Minestrone til 2 personer


Ingredienser:

3 gulerødder, små tern
1 stort løg, tern
3 fed hvidløg, hakket
½ spsk. olie
1 liter bouillon
1 squash, tern
200 g. cherrytomater, kvarte
150 g. palmekål eller grønkål, fintsnittet
100 g. suppehorn
saft og skal af ½ citron
salt og peber

2 spsk. pesto

Fremgangsmåde:

1. Steg gulerødder, løg og hvidløg i olie 2-3 min uden at det tager farve.

2. Tilsæt bouillon og bring i kog.

3. Tilsæt squash og cherrytomater og kog 10 min under låg ved svag varme.

4. Tilsæt palmekål og suppehorn og kog 3 min.

5. Smag til med citronsaft og -skal, salt og peber og server med en skefuld pesto. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar