Stegt laks med masser af grøntsager. Her serveret med brød, men ris eller kartofler er lige så godt.
Laksefilet med Stegt Broccoli og Løgkompot til 2 personer
Ingredienser:
2 stykker laks
2 store løg, hakket
1 bdt. persille, hakket
1 broccoli, buketter
15 g. ingefær, hakket
Desuden: olie, salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Steg løgene i olie ved jævn varme uden at de tager farve. De skal stege ca. 30 min.
2. Steg broccoli og ingefær i olie til den er mør 10-15 min. Krydr med salt og peber.
3. Steg laksen få minutter på hver side til den er netop gennemstegt, men blank i midten. Krydr med salt og peber.
4. Rør persille i løgene og krydr med salt og peber. Varm igennem.
5. Server laks med løgkompot, broccoli og f.eks. brød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar