mandag den 20. november 2017

Laksefilet med Stegt Broccoli og Løgkompot




Stegt laks med masser af grøntsager. Her serveret med brød, men ris eller kartofler er lige så godt.

Laksefilet med Stegt Broccoli og Løgkompot til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker laks
2 store løg, hakket
1 bdt. persille, hakket
1 broccoli, buketter
15 g. ingefær, hakket

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Steg løgene i olie ved jævn varme uden at de tager farve. De skal stege ca. 30 min. 

2. Steg broccoli og ingefær i olie til den er mør 10-15 min. Krydr med salt og peber.

3. Steg laksen få minutter på hver side til den er netop gennemstegt, men blank i midten. Krydr med salt og peber.

4. Rør persille i løgene og krydr med salt og peber. Varm igennem.

5. Server laks med løgkompot, broccoli og f.eks. brød



Ingen kommentarer:

Send en kommentar