torsdag den 23. november 2017

Kyllingekrebinetter med Pastagratin og Squashsalat




Krebinetterne kan laves af svinekød, hvis man foretrækker det. Porrerne kan desuden suppleres med eller erstattes af f.eks. rodfrugter.

Kyllingekrebinetter med Pastagratin og Squashsalat til 2 personer


Ingredienser:

100 g. pasta, gerne fuldkorn
2 porrer, tynde ringe
1 dl. madlavningsfløde
50 g. gedeost, smuldret
2 spsk. revet parmesan

200 g. hakket kylling
1 æg, sammenpisket
1 dl. rasp

1 squash, meget tynde skiver
10 blade mynte, strimler
20 g. hasselnødder, hakkede
1 tsk. olivenolie
1 tsk. citronsaft

Desuden: salt, peber, olie

Fremgangsmåde:

1. Kog pasta i letsaltet vand. Tilsæt porrer, når der er 5 min tilbage af kogetiden. Hæld vandet fra og dryp af.

2. Form to krebinetter af kyllingekødet og krydr med salt og peber. Vend i sammenpisket æg og rasp og steg i olie ca. 5 min på hver side.

3. Vend squash og mynte med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.

4. Steg nødderne på en tør pande til de er gyldne. 

5. Varm fløde og ost igennem i en gryde og krydr med salt og peber. Vend pasta og porrer i og fordel i et ovnfast fad. Drys med parmesan og grill i ovnen ca. 5 min.

6. Server krebinetter med pastagratin og squashsalat drysset med nødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar