lørdag den 11. november 2017

Stegt Fisk med Kartoffelgratin og Spidskålssalat




Tilbehøret i denne ret kan serveres til nærmest hvad som helst. Jeg spiste stegt fisk til.

Stegt Fisk med Kartoffelgratin og Spidskålssalat til 2 personer


Ingredienser:

2 stykker hvid fisk, f.eks. torsk

2 bagekartofler, tynde skiver
1 løg, tynde skiver
½ potte timian, hakket
1½ dl. madlavningsfløde
2 spsk. rasp

½ spidskål, gerne rødt
1 appelsin, halve skiver
1 spsk. olivenolie
½ spsk. æbleeddike
½ tsk. sennep
25 g. tørrede abrikoser, tern
10 blade mynte, hakket

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Bland løg, kartofler og timian og krydr med salt og peber. Fordel i et ovnfast fad og hæld madlavningsfløde over.

2. Drys med rasp og bag 45 min ved 225 grader.

3. Bland spidskål med appelsiner og abrikoser.

4. Rør olivenolie, eddike og sennep sammen og krydr med salt og peber. Rør i salaten. Anret og drys med mynte.

5. Krydr fisken med salt og peber og steg i olie.

6. Server fisken med kartoffelgratin og spidskålssalat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar