torsdag den 21. december 2017

Cæsarsalat med Kylling og Croutoner




En traditionel cæsarsalat tilsat kylling, så den kan være et måltid i sig selv.

Cæsarsalat med Kylling og Croutoner til 2 personer


Ingredienser:

2 kyllingebryster
salt og peber
olie til stegning

1 romainesalat, snittet
50 g. høvlet parmesan
175 g. groft brød i store tern
1 fed hvidløg, presset
olie til stegning

1 spsk. mayonnaise
1 tsk. olie
1 tsk. citronsaft
1 fed hvidløg, presset
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Krydr kylling med salt og peber og steg i olie til den netop er gennemstegt.

2. Rør mayonnaise, olie, citronsaft og hvidløg sammen og smag til med salt og peber.

3. Steg hvidløg og brød i olie til brødet er sprødt på alle sider.

4. Anret romainesalat på to tallerkener og dryp dressingen over. Anret kylling i skiver, brød og parmesan herover og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar