lørdag den 23. december 2017

Citronfromage




Citronfromage er et godt alternativ, hvis man ikke lige synes ris a la mande er det store hit. Denne fromage er helt klassisk uden nogen dikkedarer, og den er nem at lave på dagen eller dagen i forvejen.

Citronfromage til 4 personer


Ingredienser:

3 blade husblas
3 pasteuriserede æg
125 g. sukker
2 økologiske citroner
6 dl. piskefløde

Fremgangsmåde:

1. Riv skallen af citroner og pres saften. Mål 3/4 dl. af.

2. Læg husblas i blød i koldt vand mindst 5 min.

3. Pisk æg og sukker ca. 5 min til en tyk creme.

4. Pisk 4 dl. fløde til blødt skum.

5. Læg citronsaft og citronskal i en skål med husblas vredet for vand. Sæt det over vandbad og lad det smelte. 

6. Pisk nogle skefulde af æggemassen i husblasen og pisk med det samme husblasblandingen i resten af æggemassen. 

7. Vend flødeskummet i og hæld i en stor serveringsskål. Køl mindst 2 timer.

8. Pisk de resterende 2 dl. piskefløde til skum og server til citronfromagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar