søndag den 28. januar 2018

Alt i ét Fad med Kylling og Rosmarin





Når maden kan tilberedes i én gryde eller ét fad i ovnen, så er der god tid til at få ryddet op i køkkenet mens maden laver sig selv. Her får du et fad med kartofler, græskar og kylling, men det kan i princippet varieres i det uendelige. 


Alt i ét Fad med Kylling og Rosmarin til 2 personer


Ingredienser:

2 stk. kyllingebryst eller hele kyllingelår
400 g. kartofler, tern
1 hokkaidogræskar, tern
1 rødløg, både
1 kvist rosmarin, hakket

Desuden: olivenolie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend kartofler, græskar og rødløg i olie, rosmarin, salt og peber og fordel det i et ovnfast fad.

2. Læg kyllingen i fadet og dryp med olie. Krydr med salt og peber.

3. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 30 min. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar