mandag den 1. januar 2018

Pavlova med Passionscurd




Jeg lavede disse portionspavlova som en del af nytårsdesserten igår. Jeg lavede tre små desserter, så der var lidt forskelligt, og det var et hit. Pavlovaen var nem at lave og smagte dejligt med den friske frugtsmag.

Pavlova med Passionscurd til 4 personer


Ingredienser:

1 æggehvide
60 g. sukker
1/4 tsk. eddike

2 passionsfrugter (ca. 1 dl. saft)
1 spsk. presset citronsaft
1 æg
60 g. sukker
25 g. smør

2 passionsfrugter
1 lille dåse ananas i tern
1 dl. piskefløde
lidt mynte

Fremgangsmåde:

1. Pisk æggehviden stiv. Pisk sukker og eddike i, og pisk til marengs er glat og blank.

2. Fordel marengs som kager på bagepapir på en bageplade og sæt i ovnen ved 125 grader. Sæt straks ovnen ned på 100 grader og bag ca. 1 time. Køl af på en bagerist og opbevar marengs der, til de skal bruges - gerne natten over.

3. Skrab fyldet fra 2 passionsfrugter ud i en finmasket si og pres saften igennem. Bland med citronsaft, smør og sukker i en gryde og varm lidt op. Pisk ægget i og varm til konsistensen er som en creme. Hæld i en bøtte og stil på køl.

4. Smør curd på marengs og fordel flødeskum herover. Fordel passionsfrugt, ananas og mynte øverst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar