En traditionel kartoffelsuppe med porre. Her med sprødt hvidløgsbrød.
Kartoffelsuppe med Hvidløgsbrød til 2 personer
Ingredienser:
2 bagekartofler, tern
2 porrer, ringe
1 spsk. olie
8 dl. grønsagsbouillon
½ tsk. timian
salt og peber
1 potte persille, finthakket
2 fed hvidløg, presset
2 tsk. olivenolie
1 fuldkornsflute, tykke skiver
Fremgangsmåde:
1. Svits kartofler og porre i olie et par minutter.
2. Tilsæt bouillon og timian og kog under låg ca. 20 min.
3. Rør det meste af persillen, hvidløg og olivenolie sammen og smør det på flutes. Bag dem 10 min ved 200 grader til de er sprøde.
4. Tag gryden af varmen og blend suppen. Smag til med salt og peber og server med flutes og et drys persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar