lørdag den 3. februar 2018

Bagte Rødbeder med Feta og Valnødder




Dette velsmagende rødbedetilbehør kan serveres til de fleste retter og til hverdag og fest. Jeg serverede retten til stegt andebryst og ovnbagte kartofler.

Bagte Rødbeder med Feta og Valnødder til 2 personer


Ingredienser:

400 g. rødbeder, skrællede og i både
1 spsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 håndfuld basilikum, hakket
50 g. valnødder, grofthakket
100 g. fetaost, smuldret

Desuden: salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber. Læg i et ovnfast fad og bag 45 min ved 200 grader. 

2. Vend rødbederne med citronsaft og anret på et fad.

3. Drys med feta, valnødder og basilikum. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar