torsdag den 15. februar 2018

Spaghetti med Røget Laks




En god hverdagspasta med røget laks og en carbonara-style sauce. Jeg brugte bladbeder som grønt, men det kan lige så vel være frisk spinat. 

Spaghetti med Røget Laks til 2 personer


Ingredienser:

150 g. spaghetti, gerne fuldkorn
300 g. spinat, bladbeder eller lignende, strimler
40 g. revet parmesan
2 æg
1½ dl. madlavningsfløde
100 g. røget laks, strimler
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Kog spaghetti i letsaltet vand.

2. Pisk æg, madlavningsfløde og halvdelen af osten sammen og krydr med salt og peber.

3. Læg spinat/bladbeder i gryden til pastaen de sidste 3 min. 

4. Hæld vand fra pasta og grønt og lad pastaen blive i gryden. Den skal ikke tilbage på varmen.

5. Vend æggesaucen i pastaen og rør godt i et minut. 

6. Vend laksen i og server med et drys parmesan og en skål salat eller f.eks. kogt broccoli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar