lørdag den 24. februar 2018

Wrap med Fyld og Kikærtesalat





Denne ret kan både laves med oksekød og creme fraiche eller helt vegansk, uden at det kræver de store krumspring. Smagen er stort set den samme. 

Wrap med Fyld og Kikærtesalat til 2 personer


Ingredienser:

200 g. hakket oksekød eller plantefars
½ løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
½ spsk. oregano
1 tsk. røget paprika

1/4 agurk, tern
½ salathoved, snittet
½ peberfrugt, strimler
2 tortillas eller fladbrød, gerne fuldkorn

1 dl. creme fraiche eller sojayoghurt
1 fed hvidløg, presset
½ citron, saft og revet skal
½ håndfuld mynte, hakket
½ spsk. olivenolie

1 ds. kikærter, skyllet og afdryppet
2 tomater, små tern
½ potte persille, hakket
½ håndfuld mynte, hakket
1 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
50 g. feta, smuldret

Desuden: olie, salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rør creme fraiche eller sojayoghurt med hvidløg, citronsaft, citronskal, mynte og olie. Smag til med salt og peber.

2. Bland kikærter, tomat, persille, mynte, olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber. Vend feta i.

3. Steg løg og hvidløg i olie til det bliver blødt. Tilsæt kød/plantefars og steg til det er brunt. Krydr med oregano, paprika, salt og peber.

4. Varm tortillaerne og fordel salat, agurk, peberfrugt,  kød/fars og dressing heri. Server med kikærtesalat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar