søndag den 15. april 2018

Kartoffelsalat med Varmrøget Laks og Asparges



Det er efterhånden blevet forår, og det betyder, at supermarkederne bugner at lækre og farverige grøntsager. Jeg får altid lyst til friske grøntsager og salater på denne årstid. Her er det en fyldig måltidssalat, som både kan spises til frokost og aften. 

Kartoffelsalat med Varmrøget Laks og Asparges til 2 personer


Ingredienser:

300 g. små halve kartofler, kogte
200 g. asparges, snitter
100 g. spæde salater, skyllede
½ bdt. radiser, skiver eller bjælker
½ potte persille, hakket
100 g. varmrøget laks

1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
½ tsk. sennep
½ tsk. honning
salt og peber

Fremgangsmåde:

1. Rør citronsaft, olivenolie, sennep og honning sammen og krydr med salt og peber.

2. Vend dressingen med de afkølede kartofler.

3. Anret salat, kartofler, asparges, radiser, laks og persille på tallerkener eller i to plastbøtter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar