tirsdag den 22. maj 2018

Veganske Hotdogs med Rødkålssalat




Jeg har for første gang bestilt en decideret måltidskasse fra aarstiderne.dk - den veganske kasse - så i denne uge kommer nogle af opskrifterne derfra. Det virker pt. som en virkelig god kasse og jeg tror, at jeg bliver glad for den. 

I dag stod menuen på veganske hotdogs med rødkålssalat. I opskriften var der også en ordentlig portion kartoffelbåde, men der var rigeligt mad uden kartoflerne, så dem lod jeg ligge i køleskabet.

Veganske Hotdogs med Rødkålssalat til 2 personer


Ingredienser:

½ rødkål, fintsnittet
½ citron, saft
1 spsk. olivenolie
salt 

2 snackagurker, tynde skiver
1 dl. eddike
4 spsk. sukker
salt

4-8 veganske pølser
olie til stegning
4 pølsebrød, gerne fuldkorn
1/4 rødløg, finthakket
ketchup, sennep, ristede løg

Fremgangsmåde:

1. Bland kålen med citronsaft, olie og salt og og lad den trække.

2. Varm eddiken lidt op og rør sukker og salt ud heri. Læg agurkeskiverne i og lad dem trække.

3. Steg pølserne i olie på en pande.

4. Varm pølsebrødene i ovnen eller på brødristeren.

5. Flæk brødene og fyld dem med pølser, sennep, ketchup, rødløg, ristede løg og agurker. Server med kålsalaten. 




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar