Lasagne til 3 personer
Ingredienser:
300 g. hakket oksekød 3-6 %
1 karton (400 g.) tomatpassata
Salt, paprika, tørret timian
½ tsk. sambal oelek
1 portion hjemmelavede lasagneplader eller 250 g. friske/150 g. tørrede plader
500 ml Mornaysauce 5 %
200 g. revet ost 13 %
1. Hvidløg hakkes og svitses i lidt olie.
2. Kødet tilsættes og svitses med til det er brunt.
3. Tomatpassata og sambal oelek tilsættes og bringes i kog. Koger ved svag varme ca. 5 min.
4. Smages til med ca. 2 tsk. salt, 2 tsk. paprika og 1 tsk. timian.
5. Ca. 2 dl. Mornaysauce fordeles i bunden af et ildfast fad. Et lag lasagneplader lægges over. 1/4 af kødsaucen fordeles over.
6. Forsæt med skiftevis lasagneplader og kød. Slut med lasagneplader.
8. Gratineres 30 min ved 200 grader midt i ovnen. Hviler 5 min inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar