Mississippi Mud Pie (Hairy Bikers) til 12 personer
Ingredinser:
200 g. digestive kiks
75 g. smør
200 g. mørk chokolade 70 %
1 dl. kold stærk kaffe
200 g. marshmallows (dem fra Haribo er gode)
4 spsk. mælk
6 dl. piskefløde
Fremgangsmåde:
1. Put kiksene i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller hænderne. Smelt smøret og rør det sammen med kiksene. Pres blandingen ned i bunden af en springform med ca. 25 cm diameter og stil på køl mindst 30 min.
2. Smelt chokoladen i en skål og vandbad (se nedenfor). Rør kaffen i.
3. Pisk fløden til en let skum. Den må ikke være for stiv.
4. Hæld mælk og marshmallows i en skål og smelt over vandbad til det er en jævn masse. Det tager et godt stykke tid. Rør jævnligt i massen.
5. Hæld et par spsk. chokolade ad gangen i blandingen og pisk til det er helt jævnt. Fortsæt til al chokoladen er rørt i marshmallowen.
6. Vend flødeskummet i blandingen med en dejskaber til massen er helt jævn og fordel over kiksebunden.
7. Står koldt i mindst 8 timer.
8. Serveres som den er eller med en lille klat flødeskum.
Vandbad: Hæld 3-4 cm. vand i en gryde og bring det i kog. Skru ned for bluset. Plader en skål, der er bredere end gryden, over vandet. Den må ikke nå ned til vandet. Nu kan du smelte chokolade og marshmallows i skålen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar