Grillstegt Kylling og Kartoffelsalat med Sennep til 2 personer
Ingredienser:
2 kyllingebrystfiletter
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
½ håndfuld frisk basilikum
salt og friskkværnet peber
2 tsk. sennep
2 tsk. flydende honning
1 spsk. citronsaft
1½ spsk. mayonnaise 40 %
4 spsk. creme fraiche 9 %
½ rødløg
350 g. kogte kartofler
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde:
1. Gnid kyllingekødet i presset hvidløg, finthakket basilikum, salt, peber og citronsaft og pak det tæt i en plastikpose. Læg på køl mindst 30 min.
2. Rør sennep, honning, citronsaft, mayonnaise og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber.
3. Hak rødløget fint og skær kartoflerne i tern. Vend det i dressingen.
4. Steg kødet på grillen eller på en grillpande ca. 6 min på hver side til det netop er gennemstegt.
5. Server kyllingen med kartoffelsalat og en salat.
Dressing til kartoffelsalat |
Jeg valgte en salat af revne gulerødder og rosiner |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar