Havregrynsboller, 16 stk.
Ingredienser:
25 g. gær
3 dl. mælk eller sojamælk
2 dl. A38 0,5 % eller soyayoghurt
1 spsk. sukker
2 tsk. groft salt
2 dl. havregryn
ca. 400 g. hvedemel
sesamfrø
Fremgangsmåde:
1. Rør gæren ud i mælk og tilsæt A38, sukker, salt og havregryn.
2. Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen godt.
3. Hæver lunt ca. 1 time.
4. Dejen deles i 16 dele der rulles til boller og lægges på to bageplader.
5. Hæver lunt ca. 30 min.
6. Pensles med vand og drysses med sesamfrø.
7. Bages 10-15 min ved 200 grader.
Dejen er klar til første hævning |
Bollerne klar til 2. hævning |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar